Swedish Students

M1 Visum

 Skräddarsydda skådespelarkurser som erbjuder student Visum M1

 Vi erbjuder 6 och 12 månaders intensiva skådespelar kurser.

Tur runt skolan – klicka här

Skräddarsydda skådespelarkurser som erbjuder student Visum M1

agerar klasser Los Angeles

 

 

Följande är en ofullständig lista över personer som har coachat och/eller utbildas av Michelle Danner och som har stöttat Edgemar Center for the Arts.

Michelle Danner Acting Studio at Edgemar Center for the Arts, en av de bästa agerar centers i Los Angeles, erbjuder sponsring till internationella studenter som strävar efter att börja, förbättra, eller polera sina skådespelar kunskaper och utöka sitt skådespelar CV. Genom detta M1 Visum-programmet har internationella skådespelare möjlighet att studera och arbeta i vackra, världsberömda, Santa

Monica i soliga Kalifornien!

agerar klasser i Los Angeles

Skådespelar Coachen Michelle Danner har arbetat med en lång lista av talanger, privat och på plats inklusive Chris Rock, Gerard Butler, Seth MacFarlane, Melanie Brown, Jamie Lynn Sigler, Penelope Cruz, Verne Troyer, Grant Bowler, Kate Del Castillo, Michael Pena, Isla Fisher, Common, Salma Hayek, Brian McKnight, James Franco, Marcia Cross, Christian Slater, Catherine Bell, Zooey Deschanel, Gabrielle Union, Justin Chatwin, Justine Wadell, Rob Estes, Rick Fox, och Michelle Rodriguez m.m.

Denna skådespelarskola erbjuder individuella skådespeleri kurser men också 6 eller 12 månaders som omfattar många olika kurser till för dem som är intresserad av att lära sig hantverket på en intensivare takt. Metoderna varierar och kommer från följande teaterskolor: Meisner, Hagen, Strasberg, Tjechov, Adler, och Stanislavskij Technique.

Vår 3, 6 och 12 månaders program är en fantastisk möjlighet att utforska filmklimatet i Hollywood, underhållningens huvudstad i världen.

 Många nuvarande arbetande aktörer deltar i klasser som ger en bra möjlighet till att skapa kontakter i denna industri. Vi har olika nivå klasser och många undervisas av kända skådespelar coachen som också är grundaren av skolan, Michelle Danner. Du kan anpassa kurserna efter dina specifika behov och mål. Var du än är i din skådespelarresa hjälper dig allt vi kan med verktyg så att du kan flytta till nästa nivå.

Möjligheter för studenter:

Våra studenter har möjlighet att vara en del av: filmproduktioner, filmfestivaler och/eller teaterproduktioner, ta en titt nedan på de 3 olika hemsidorna: All in films, cinema at the edge and Edgemar center for the arts. Studenter har möjlighet till att provspela för att agera delar eller arbete/praktikisera på våra senaste filmer, provspela för olika teateruppsättningar, och delta i vår årliga filmfestival. Dessa möjligheter ger studenterna en möjlighet att bygga upp sina meritförteckningar och IMDB krediter, genom praktisk träning. Nedan finns länkar till de webbplatser du bör kolla in för mer information:

 All In Films är ett oberoende filmbolag. Michelle Danner & Alexandra Guarnieri är ledarna. Uppdraget för All In Films är att producera oberoende högkvalitets filmer anpassade för att underhålla och väcka sociala händelser. Klicka här för att se trailern till den senaste filmen:

Klicka här för att kolla in vår årliga filmfestival: Publiken kommer att få chansen att titta på unika, distinkta filmer när de tävlar i följande: Dokumentär och kortfilms kategorier i Jury and Audience awards. 4 dagar av nöje och evenemang.

 Klicka här för att se föreställningar: Teater, dans, musik, film och bildkonst som möts tillsammans i en teaterskola i Kalifornien.

Skolan läge är i  Edgemar Center for the Arts, 2 teatersalar och konsthalls byggnad i Santa Monica. Intensiv programmet ger eleverna möjlighet att bygga upp sitt CV och IMDB krediter, genom praktisk träning och ger varierande möjligheter till att gå på audutions. Vi erbjuder också ett “Breaking into the Industry Seminar” vilket ger dig en förståelse för den affärsmässiga sidan av skådespeleriet och filmvärlden. Så att du kan vara redo när programmet är slut och börja ditt arbete som skådespelare. Du kan ansöka om OPT (Optional Practical Training) efter programmet är slut som ger dig möjlighet att arbeta lagligt i USA under en period. Du kommer också att förses med en lista av agenter och chefer som representerar internationella skådespelare och hur man bäst använder dem till din fördel.

 För internationella studenter som vill studera utomlands, e-posta oss på m1visaatedgemar@gmail.com.

 Nedan finns en lista över kurser som erbjuds för närvarande och program kan anpassas för dina specifika mål:

 The Golden box:

top agerar klasser Los AngelesTvå dagars Advanced Technique Analysis med Michelle Danner.

 Upptäck svaren på följande frågor: Varför är vissa val mer kraftfulla än andra? Hur levererar man en oförglömlig prestation? Vilka konkreta verktyg kan användas till film, tv och scenarbete? Hur utvecklar man en personlig berättelse från början?

Auditioning for the Camera:

agerar verkstäder

Lär dig vad rollbesättare söker! Öka antalet bokningar. Ta klassen som hjälper dig att landa jobbet!

 Improv:

agerar workshops i Los Angeles

Bli mer säker i dig som en artist genom att ta chanser i ett icke-dömande miljö. Kom ut ur ditt huvud genom roliga improvisations lekar och övningar. Upptäck karaktärer som du inte visste att du skulle kunna spela genom att kastas in i situationer där du inte har tid att tänka.

 Breaking into the Industry: The Insiders Guide

skolor för att agera

Viktiga aspekter som hjälper dig lansera din skådespelarkarriär och marknadsföra dig själv. Klassens storlek hålls liten för personliga frågor.

 Voice and Speech Class

agerar skolor

Har du upplevt något av följande, Människor kan inte höra din röst på scen. Din röst stängs eller kastar upp. Du har problem med att ansluta känslomässigt till materialet du blivit given. Magen stramar innan du ska uppträda och du kan inte andas rätt. Din röst är svag eller gällt.

Scene Study

 agerar klass

En till nybörjare, intermediär och avancerade studenter. Skådespelarna får lära sig grunderna i tekniken genom emotionella övningar som används för att värma upp skådespelarens instrument och lära de verktyg som kommer att tillämpas på deras scenarbete. Eleverna arbetar med moderna och klassiska scener och monologer. Tonvikten ligger på att lära sig att göra de bästa fysiska, emotionella, och vokala val.

Script Analysis:

teaterlektioner

Analysera manus och arbete på scen från olika genrer av filmmanus, tv och teater. Eleverna kommer att lära sig och arbeta igenom en grundlig förståelse av att bryta ner berättelsen, karaktärerna, konflikterna, och språk från dramatiska och komiska manus. Det kommer att finnas en fördjupad diskussion om alla de verktyg som en skådespelare använder för att skapa sina resultat. Klassen kommer att få en säkerhet att göra kraftfulla val om du ska på audition för ett projekt eller har bokat den delen redan.

Om du är intresserad av en kort vistelse, erbjuder vi en 6-vecka till 3-månaders program. Detta inkluderar inte M1 visum eftersom det är en kortvarig vistelse.

Du kommer att få ansöka om OPT som gör att du kan arbeta i din valda området och få betalt, efter att 6 eller 12 månaders programmet är genomfört.

 Accent reduction:

Med denna klass, kommer en hel värld av dialekt, pjäser, filmer och shower vara öppen för dig.

 Jag har en accent nu, hur gör jag för attbli av med den och låta som om jag kunde vara vem som helst? Vilka fördelar kan jag få från att bli en skicklig dialekt skådespelare? Denna klass är till för studenter som vill lära sig tre av de vanligaste dialekterna som de sannolikt kommer att bli ombedd att arbeta med. I denna klass lär sig studenterna det internationella fonetiska alfabetet (IPA), och icke – Regional American Dialect (NRAD) – En bas som gör att vi kan lära oss någon annans dialekt …

 

Michelle Danner

agerar coach Los Angeles

Michelle Danner är tränare till Hollywoods mest framstående skådespelare. Elever inkluderat Chris Rock, Salma Hayek, Zooey Deschanel, Penelope Cruz, James Franco, Isla Fisher, Christian Slater, och mer. En produktiv skådespelare och regissör, Michelle har arbetat i över 30 pjäser och musikaler i Los Angeles och New York, och hon har regisserat två långfilmer: “How to Go Out on a Date in Queens,”, med Jason Alexander i rollerna, och “Hello Herman “, med Norman Reedus. Mer information om båda finns på http://www.allinfilms.com/  och http://www.hellohermanthemovie.com

 För mer information och för att registrera sig i kurserna som hålls i Los Angeles eller utanför USA kontakta Santa Monicas campus, via telefon 310-392-0815, Skype” Edgemar.Center.for.the.arts eller på E-mail  m1visaatedgemar@gmail.com.

Klicka på följande länk för att fylla i din ansökan:

ANSÖKAN

Det kommer att tillkomma en $ 150,00 dollars ansökningsavgift:

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA

När vi har fått all din information och du är officiellt antagen till programmet och din betalning har genomförts, kommer du få ditt I-20 som behandlas snabbt.

Du kommer att få ansöka om OPT som gör att du kan arbeta i din valda området och få betalt, efter programmet är genomfört.

Vänligen underrättas om du ansöker om en M-1 visum, det finns en erforderlig SEVIS I-901 avgift som måste betalas innan din tid på en amerikansk ambassad / konsulat. Information om I-901 avgift finns på webben:

 http://www.ice.gov/sevis/i901/index.htm

 I-20 utgör inte ett visum. Det är ditt ansvar att vidta nödvändiga åtgärder för att slutföra visumansökan.

 

För mer information ring: 310-392-0815 eller maila m1visaatedgemar@gmail.com

 

agerar i Los Angeles, agerar klasser Los Angeles, agerar klasser i Los Angeles, top agerar klasser Los Angeles, agerar klasser i Kalifornien, agerar verkstäder, agerar workshops i Los Angeles, agerar verkstäder,  agerar coach Los Angeles, teaterskola Los Angeles, Los Angeles agerar skolor, Kalifornien verkande skolor, teaterskola i Kalifornien, agerar klasser, teaterskola, skolan för att agera, agerar klass, teaterlektioner, agerar skolor, skolor för att agera